Enorme belangstelling voor Warmtescan

Voor onze leden hebben wij de mogelijkheid geboden om een warmtescan van het huis te laten maken. Deze actie is een doorslaand succes: ruim 75 leden hebben zich aangemeld! Inschrijven is helaas niet meer mogelijk.

Zoals in de nieuwsbrief is aangegeven gaan we de warmtefoto’s op volgorde van binnenkomst afwerken. Het aantal vrijwilligers van Energiek Heusden dat is opgeleid voor het gebruik van de warmtecamera is echter nog beperkt. Dus het kan even duren voordat je aan de beurt bent. Wij onderzoeken momenteel ook de mogelijkheden voor het uitbreiden van onze capaciteit.
Tot slot ter informatie. De warmtefoto’s geven vooral inzicht over voldoende kierdichting en bijvoorbeeld niet over de kwaliteit van de spouwmuurisolatie.

6 reacties

  • Beste Jan,

   Zoals je hebt gezien zijn er enorm veel aanmeldingen voor de Warmtescan. En die willen we eerst gaan afwerken. Op dit moment kunnen we nog niet overzien hoeveel tijd daarmee gemoeid zal zijn. En dus kunnen we ook nog niet concreet aangeven of we de inschrijving voor de actie op enig moment weer mogelijk maken. Mocht dat het geval zijn, dan laten we je dat zeker even weten. We hebben je naam en emailadres genoteerd.

   Met vriendelijke groet,

   Energiek Heusden

 1. In de krant lees ik over 2500 aangeboden warmte scan’s , terwijl ik hierboven lees dat met 75 het maximum is bereikt.
  Hoe zit dat , en is het alsnog mogelijk om mij hiervoor aan te melden ??

  • Beste Ton,

   De actie waar je over gelezen hebt wordt uitgevoerd door de gemeente Heusden. Dus niet door ons als Energiek Heusden. De warmtescans die wij uitvoeren gaan een stuk verder (meerdere foto’s, ook van binnen, incl. uitgebreide bespreking en advies). Vandaar dat wij het aantal scans voorlopig even beperkt hebben. Mogelijk kom je wel in aanmerking voor die actie van de gemeente, maar dat gaat dus helemaal buiten ons om.

   Met vriendelijke groet,

   Toine van Arendonk
   Energiek Heusden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *