Zon op eigen dak

Zonnepanelen aanschaffen? Waar kan Energiek Heusden dan mee helpen?

Als je overweegt zonnepanelen aan te schaffen dan komen er veel vragen op je af die wij al voor je hebben uitgezocht en waar we je mee kunnen helpen. Vragen zoals; Is mijn dak geschikt, welke panelen moet ik kiezen, hoe kom ik aan een betrouwbare leverancier, krijg ik een andere meter en ga zo maar door.

Wat doet Energiek Heusden dan precies?

Wij maken voor jou een volledige inventarisatie en kunnen je adviseren bij keuzes. Dat laten we doen door twee regionale bedrijven die door ons geselecteerd zijn en waarmee wij heldere afspraken hebben gemaakt, onder andere over prijs, kwaliteit en garanties. Beide leveranciers kunnen een inventarisatie en een offerte maken voor wat in jouw situatie de beste keus is.

Wie krijgt de offertes en zijn die betrouwbaar?

Je ontvangt zelf de offertes en Energiek Heusden krijgt van elke uitgebrachte offerte een kopie. Die worden door ons gecontroleerd op aangeboden producten, prijsstelling, garantie etc. Energiek Heusden ziet heel regelmatig offertes van de geselecteerde partijen en kan zo beoordelen of ze nog steeds voldoen aan hetgeen door ons met hen is afgesproken.

Hoe gaat het in z’n werk?

Als je lid bent van Energiek Heusden, of je net hebt aangemeld en je stuurt ons een mail voor zonnepanelen op jouw eigen dak dan sturen wij de twee bedrijven bij je langs om de situatie te bekijken en te bespreken. Ze sturen je daarna een complete offerte. Heb je hulp nodig bij het beoordelen van de offertes dan kan een vrijwilliger van Energiek Heusden je helpen. Zodra je de keus hebt gemaakt geeft je het betreffende bedrijf opdracht om te leveren. Levering en betaling gaan buiten Energiek Heusden om.

Wat is je voordeel?

Als lid van Energiek Heusden heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van de kennis en kunde die we hebben opgebouwd in de afgelopen jaren Daardoor ben je verzekerd van het maken van de juiste keuzes bij aanschaf en installatie van zonnepanelen op jouw eigen dak. Betrouwbare leveranciers, een scherpe prijsstelling, goede materialen en een correcte installatie.

Kortom, laat je ontzorgen en stuur een mail naar: info@energiekheusden.nl en geef daarin naam, adres en telefoonnummer door. Wij nemen dan contact met je op om een afspraak te maken. 

Helaas lange levertijden

De vraag naar zonnepanelen is door de hoge energieprijzen op dit moment enorm groot. En door het tekort aan technisch personeel lukt het de installatiebedrijven niet om de installatiecapaciteit aan te passen aan de gestegen vraag. Hierdoor kan de levertijd voor zonne-installaties oplopen tot wel 6 maanden.

Als je toch belangstelling hebt, dan plaatsen we je op de wachtlijst bij de twee geselecteerde leveranciers.