Inschrijving Hooibroekencertificaten gestart

Zonnepark Hooibroeken komt voor 50% in handen van de Heusdense gemeenschap. Om dat te realiseren geeft Burgerparticipatie Hooibroeken B.V. , een 100% dochter van Energiek Heusden, zogenoemde Hooibroekencertificaten uit. Deze certificaten kosten € 250,- per stuk. Iedereen die lid is van Energiek Heusden, of dat wil worden, kan meedoen. Inschrijven kan vanaf 22 februari tot en met 31 maart.

2 reacties

 1. Wat kost een lidmaatschap ? Als ik het in Juli over wil zetten op de kleinkinderen moeten zij dan elk appart lid worden ,wat kost dat .
  dank huub

  • Beste Huub,
   Je kunt de certificaten tijdens de inschrijfperiode zelf aanschaffen. Vanaf 1 juli kun je ze daarna over laten schrijven op naam van kinderen en kleinkinderen. Daarvoor moeten ze wel lid worden van Energiek Heusden en beschikken over een eigen bankrekening waarop in de toekomst de uitkeringen worden overgemaakt. Lidmaatschap van Energiek Heusden is voor jongeren tot 18 jaar gratis. Ook worden voor het overschrijven van de certificaten op naam van kinderen en kleinkinderen tot 31 december 2025 geen kosten in rekening gebracht.
   Kijk voor meer informatie op https://zonophooibroeken.nl/vraag-antwoord/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *