Deelnemen aan Zonnepark Hooibroeken

Datum en tijd: 14 juni 2022 - 31 maart 2023, de hele dag

Je kunt jezelf hier aanmelden bij interesse in financiële deelname aan het project.
Zonnepark Hooibroeken komt voor 50% in handen van de Heusdense gemeenschap. Tenminste als het project doorgaat. Op 6 april 2021 heeft de gemeente Heusden de locatie Polderweg 1 in Oudheusden aangewezen als locatie voor een groot zonnepark.
Daarna zijn ontwikkelaar Sunvest en Energiek Heusden aan de slag gegaan om met de gemeente en alle betrokken partijen te praten over de inhoud en de landschappelijke inpassing van  het park. Ook werden, vanwege de corona-lockdown digitale, publieksavonden georganiseerd. Inmiddels zijn alle afspraken met partijen vastgelegd in overeenkomsten. Ook de vergunningen zijn onherroepelijk geworden.
In 2022 zijn de belangrijkste zaken de SDE-subsidie, de bankfinanciering, de inleg van de lokale deelnemers en de netaansluiting. Daarnaast de engineering en aanbesteding. Op z’n vroegst kan het zonnepark in de loop van 2023 in gebruik worden genomen. Als je nu al kenbaar wilt maken dat je belangstelling hebt om financieel in het project deel te nemen dan kun je dat geheel vrijblijvend doorgeven via deze inschrijving.

Interesse financiële deelname Zonnepark Hooibroeken

"Verplicht" geeft vereiste velden aan

Toestemming privacybeleidVerplicht

Deel op social media